Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy
Page-part not found : ToppBanner

Nyheter

2019-01-03
CoreCMS lever och uppdateras vid behov, men vår huvudsakliga plattform för desig...
2016-12-14
Ådalshälsan ville ha en ny responsiv hemsida och med utgångspunkt från deras öns...
2016-09-16
Nordtruck är en av CoreITs äldsta och trognaste webbkunder som nu fått en helt n...
2016-05-09
CoreIT levererar webbplatser i Wordpress och den första som är installerad i vår...
2016-02-29
Allt fler av våra kunder i CoreCMS väljer att göra sina sidor responsiva. Respo...
2015-11-23
Vi är väldigt glada att Kent Watch & Jewellery i Sundsvall valt ShopIT som e...
Page-part not found : PagePostNews

Nyheter

Nyheter är en bra funktion för att få en mer levande webbplats, så att besökaren ser att det händer något på siten. Du väljer själv vad denna funktion ska ha för rubrik, ex. Nyheter, Aktuellt, Anslagstavla, Nya produkter osv.

NyheterI nyheten kan man lägga in aktuella händelser, nya produkter, event eller annat som kan vara intressant för besökaren att läsa om. Själva nyhetssidan redigerar man som en vanlig webbsida där man kan lägga in bilder, länkar osv. för att få en snygg sida.

Alla nyheter hamnar i ett nyhetsarkiv där man ser alla händelser bakåt i tiden och kan följa via datumen när och vad som hänt.

Lokala sidnyheter

Ytterligare en funktion är att man kan ha lokala sidnyheter. Ett exempel kan vara om man har separata sidor för olika orter/produkter/tjänster osv. då kan man ha nyheter enbart för den orten/produkten/tjänsten på den sidan.
 

Nyhetsarkivsidan (längst ned i nyhetslistan) sparar nyheterna och gör att du behåller information samt får många bra sökbegrepp hos Google och de andra sökmotorerna.
Gå till Mobilversion