Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy
Page-part not found : ToppBanner

Nyheter

2019-01-03
CoreCMS lever och uppdateras vid behov, men vår huvudsakliga plattform för desig...
2016-12-14
Ådalshälsan ville ha en ny responsiv hemsida och med utgångspunkt från deras öns...
2016-09-16
Nordtruck är en av CoreITs äldsta och trognaste webbkunder som nu fått en helt n...
2016-05-09
CoreIT levererar webbplatser i Wordpress och den första som är installerad i vår...
2016-02-29
Allt fler av våra kunder i CoreCMS väljer att göra sina sidor responsiva. Respo...
2015-11-23
Vi är väldigt glada att Kent Watch & Jewellery i Sundsvall valt ShopIT som e...
Page-part not found : PagePostNews

Sökmotoroptimering (SEO)

För att en hemsida skall hamna högt upp i resultatet i en sökmotor (ex Google) så måste den uppfylla många av de "krav" som sökmotorn har.

Olika sökmotorer har olika krav samt att dessa förändras över tiden. Även om det finns företag som säljer "garanterad plats på första sidan" på en sökmotor finns det inget sätt att köpa sig till detta i det vanliga (organiska) sökresultatet.

Det som krävs är ett bra tänk kring uppbyggnaden av din webbplats och all dess information, ett bra verktyg i botten (CMS) samt att det även finns en del andra tips och tricks för att klättra i sökresultatets placering.

SEO i CoreCMS?

CoreCMS har funktioner som ger en mycket bra SEO automatiskt, som räcker för de flesta. Vill du jobba mer med att placera dig för konkurrenter har CoreCMS även mer avancerade SEO-funktioner som kan köpas som tillägg, men framför allt är vi på CoreIT kunniga att hjälpa er att nå högre i resultaten.

Med detta kommer man mycket långt, och vi ser att hemsidor i CoreCMS ligger mycket bra till generellt.

Title och Meta Description

Avancerade SEO-funktioner finns som tillägg för dig som vill detaljstyra Title och Meta Description på varje sida. Kontakta oss för mer info om SEO-tjänster.

Kontakta oss först

Vi påminner om att kontakt oss först för Sökmotoroptimering istället för att hoppa på telefonförsäljare eller andra leverantörer, då vi har stor insikt i hur CoreCMS fungerar tillsammans med Google osv. 

När ska man då anlita en mer specialiserad SEO-konsult? Kanske när du vill in på en "het" marknad där många konkurrerar om samma sökbegrepp och du vill tränga igenom nationellt eller internationellt. Då kan det krävas ytterligare åtgärder som att skapa refererande sidor och jobba aktivt med analys av SEO. Kontakta oss för mer information och offert för extra SEO-tjänster.

Läs mer om sökmotoroptimering här>>.

Gå till Mobilversion