Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy
Page-part not found : ToppBanner

Ny design till CoreIT webbplats

CoreIT publicerar sin hemsida med ny design och nu byggd med det egna verktyget CoreCMS och blir därmed den 200:e sajten i systemet.

Äntligen har CoreIT omarbetat sin webb och fört över allt historiskt data till CoreCMS och skapat en ny ren och fräsch design.

SEO - Enkelhet - Skalbarhet

Flytten innebär att CoreIT enklare kan underhålla informationen, sidan blir sökmotoranpassad med de inbyggda funktionerna för SEO och man har större möjligheter att utveckla hemsidan framöver.

Responsivitet - Mobilanpassning

Med CoreCMS är sidan nu s.k. "responsiv", vilket innebär att den anpassar text och bilder till webbläsarens storlek. Detta gör att den annvänder hela utrymmet oavsett om du surfar på en stor skärm, surfplatta, tv eller mobil.

Besök hemsidan här www.coreit.se.

Surfar du på en mobil kommer du automatiskt att se en mobil variant av hemsidan på m.coreit.se. Mobilanpassning i CoreCMS innebär att designen anpassas, men innehållet är detsamma, vilket gör att du bara behöver uppdatera på ett ställe.

Gå till Mobilversion