Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy
Page-part not found : ToppBanner

Carstedts på topp hos Google

Carstedts Bils nya webb ger toppresultat vid sökningar med sökmotorer. 

CoreIT har tillsammans med Carstedts Bil i Örnsköldsvik och Umeå tagit fram en ny hemsida.
Webben är uppbyggd på CoreITs CMS-system CoreCMS

CMS

CMS står för Content Management System, vilket innebär innehållshantering eller webbpubliceringsverktyg. Med ett CMS-system behöver man inte ha någon speciell kunskap om hur man kodar en hemsida för att kunna lägga till eller uppdatera texter och information på webben. 

Sökord - träffresultat

Inför arbetet med Carstedts Bil´s webb gjordes en värdering av olika sökord.Vilka sökord var viktiga för Carstedts Bil att få bra träffresultat på.
Utifrån denna värdering styrdes arbetet med webbsidan upp för att att uppnå bästa resultat. 

När nu en viss tid förflutit kan vi konstatera att Carstedts förbättrat sina placering för viktiga sökord avsevärt. 

Vid en ”före och efter undersökning” åt Carstedts på deras topp 30 sökord/fraser visar att med CoreCMS och vår kunskap om hur man skall strukturera och skriva sitt innehåll har för Google, MSN och Eniro förbättrat sina placeringar med nära 2.400 placeringar. Ett flertal sökord/fraser har hamnat på första placering i sökmotorn. 

Sökmotoranpassning

Vårt CMS-system, CoreCMS, är anpassat för att göra hemsidan så sökmotorvänlig som möjligt. Med det menas att sättet som innehålletvisas för sökmotorerna, tex Google, Eniro, MSN mfl gör att man har verktyget för att hamna högt upp i sökresultaten. Vilket är avgörande för att få besökare till sin hemsida. 

Visste du att många av de som söker på en sökmotor inte inte klickar sig vidare bland undersidorna för ett sökresultat utan söker om på nytt? 

Kommer er hemsida upp på första sidan av sökresultatet för era sökord? 
Om inte, kontakta oss så hjälper vi er att förbättra er hemsida och era affärer!
Gå till Mobilversion